Oranjevereniging Dorpsquiz

Vlaggenopdracht

14/03/2022

Beste Dorpsquizers,

Er is blijkbaar wat onduidelijkheid over de vlaggenopdracht. De nieuwe teams hebben een stukje stof ontvangen afgelopen weekend. Teams die hun vlag kwijt zijn zullen zelf een stuk stof moeten verzorgen. Het formaat is 100 cm bij 70 cm

Onderstaande de opdracht die jullie is meegegeven 2 jaar geleden.

Wat fijn dat jullie meedoen met de tweede editie van de Harmelense Dorpsquiz. We hopen op weer net zo’n succes en net zo veel plezier als de vorige keer! Om jullie team alvast een beetje warm te laten draaien krijgen jullie vandaag al de eerste opdracht mee naar huis. En wel een praktische opdracht.

Bijgeleverd vinden jullie een stukje stof. Het is de bedoeling dat jullie van dit stukje stof een mooie teamvlag knutselen. Mag met verf, stof, stift, wat jullie maar kunnen bedenken. Laat je fantasie de vrije loop….! Maak m netjes af, dus een mooi zoompje erin wordt op prijs gesteld. Deze vlag mogen jullie ophangen bij jullie stek op de avond van de Dorpsquiz. Aan het einde van de avond moet deze ingeleverd worden in de opdrachten-tas die de teamcaptain op de Dorpsquiz-avond mee krijgt. Het is de bedoeling dat we op Koningsdag alle vlaggen ophangen boven het feestterrein in ons dorp. Wat een prachtig gezicht zal dat zijn! Wij zorgen ervoor dat de vlaggen netjes opgehangen worden en dat jullie deze als dat gewenst is ook weer terug krijgen na Koningsdag.

Alvast veel succes!

Gegevens

KvK: 40478994

IBAN: NL94 RABO 0325 3054 20

T.n.v.: De Oranjevereniging Harmelen

Contact

Kapittelhof 32

3481 KG Harmelen

Dorpsquiz 2020

De Harmelense Dorpsquiz wordt georganiseerd door de Oranjevereniging Harmelen

© 2024
webdesign by flooris